Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Tratamente pentru combaterea căpușelor

Ilfov: Tratamente pentru combaterea căpușelor

DISTRIBUIȚI

146994 – 03082017-  Consiliul Județean Ilfov, prin Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov, va efectua tratamente pentru combaterea căpușelor și a insectelor adulte de disconfort pe întreg arealul județului Ilfov.

Astfel în perioada 7 – 15 august 2017, începând cu orele 21.30, se va efectua tratamentul terestru în interiorul localităților (aliniamente DJ, gropi gunoi, spații verzi de utilitate publică si alte focare).

Se va folosi insecticidul Solfac EW 50 pe bază de Cyfluthrin 5% w/w.

Produsul este toxic pentru albine, pești și organisme acvatice și acționează prin contact și indigestie – motiv pentru care este necesară înștiințarea apicultorilor și a cetățenilor de pe raza localitățiilor.

De regulă tratamentul se efectuează în prima zi din intervalul menționat, iar în cazul în care condițiile meteo nu permit, se amână pentru următoarea zi favorabilă aplicării.

Pentru a evita evenimentele neplăcute care pot să apară pe parcursul acțiunii de dezinsecție, va fi prezent câte un delegat din partea fiecărei primării la fața locului. PROMPT MEDIA

 

foto:adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.