Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov ITF Futures 11 – Chitila Open Tennis 2017, ediția a doua, și-a...

ITF Futures 11 – Chitila Open Tennis 2017, ediția a doua, și-a desemnat câștigătorii: Patrick Grigoriu/Franco Agamenone – dublu, Dragoș Dima – simplu

DISTRIBUIȚI

 147339 – 29082017 –  În perioada 19 – 27 august 2017, Clubul Sportiv Chitila a găzduit și organizat, cu sprijinul Federației Române de Tenis, în parteneriat cu Primăria Chitila și Fundația Pro Chitila, cea de-a doua ediție a Turneului internațional de tenis masculin din cadrul Circuitului Pro al Federației Internaționale de Tenis (ITF Men’s Pro Circuit Tournament), Chitila Open Tennis 2017. Valoarea totală a premiilor acordate participanților a fost de 15.000 de dolari.

Sâmbătă, 26 august 2017, respectiv duminică, 27 august 2017, după o săptămână de jocuri intense, la Club Sportiv Chitila, s-au desemnat câstigătorii turneului. Competitia încheiată în acest weekend, atât la simplu, cât şi la dublu, a adunat peste 90 de jucători, de pe cinci continente.

Finala de dublu disputată sâmbătă, între perechile Patrick Grigoiu/Franco Agamenone și Adrian Barbu/Florin Mergea s-a încheiat cu scorul de 2-6, 6-2, 10-8 pentru cei dintâi.

La festivitatea de premiere, jucătorii au declarat: Florin Mergea: ”Cei din Chitila s-au descurcat foarte bine în organizarea acestui turneu, care am aflat că este la ediția a II-a. Îi felicit!. Toate meritele și adversarilor, care azi au fost mai buni și sper să ajung aici și în 2018, dacă mă veți invita”.

Adrian Barbu: ”Mare lucru că aveți puterea să organizați un astfel de turneu pentru jucătorii tineri, care sunt din ce în ce mai puțini. Este un bun prilej de afirmare. Sunteți buni, v-ați făcut bine treaba”.

Patrick Grigoriu: ”Pentru mine a fost o mare onoare să joc împotriva lui Florin Mergea, am fost emoționat, dar am reușit să mă stăpânesc. M-am înțeles bine cu Franko și iată-ne victorioși”.

Franko Agamenone:”A fost un turneu perfect și-i mulțumesc partenerului meu care a luptat mult pentru acest succes. Voi reveni mereu cu bucurie la Chitila”.

Finala de simplu, disputată duminică, între Bogdan Borza și Dragoș Dima, s-a încheiat cu victoria lui Dima, după un meci aprig disputat, cu scorul de 7-5, 6-3.

”Am fost plăcut surprins de organizare, m-am simțit bine aici, Chitila mi-a purtat noroc, mai ales că n-am pierdut niciun meci. Astăzi am simțit că publicul a fost cu mine și le mulțumesc tuturor”, declara Dima după meci. Învingătorul este născut în Ploiești, dar de 12 ani locuiește în București.

”A fost prima mea finală și sper să mai am astfel de ocazii. Aici, la Chitila, mi-a plăcut, pentru că este o zonă liniștită, m-am simțit bine. Învingătorul a făcut treabă bună, bine Dragoș”, s-a exprimat finalistul Bogdan Borza.

La festivitatea de premiere a participat și primarul orașului Chitila, Emilian Oprea, care a ținut să-i felicite pe toți cei care au ajutat la bunul mers al Turneului. ”A fost o competiție de nivel mai ridicat, decât anul trecut, și sper să continuăm tradiția și să organizăm și în 2018 Chitila Open Tennis. Mă bucur foarte mult că sportivii s-au simțit bine și au plecat mulțumiți din orașul nostru. Asta ne spune că am făcut treabă bună, că ne merităm locul în Pro Circuit ITF”, a încheiat edilul Chitilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.