Acasă Externe Moment istoric: Se retrage Regina Elisabeta

Moment istoric: Se retrage Regina Elisabeta

DISTRIBUIȚI

 147142 – 11082017-  Regina Elisabeta a II-a ar fi luat decizia de a se retrage din viața publică și de a-i desemna moștenitori ai tronului Marii Britanii pe Kate și Wiliams. Decizia ar fi una istorică, pentru că regina ”ar sări” un rând de succesiune și nu ar lăsa tronul pentru fiul său Charles și soția acestuia.

Decizia fără precedent a familiei regale de a nu respecta linia normală a succesiunii la tron se pare că nu l-ar fi deranjat foarte tare pe prințul Charles, care ar fi fost, de asemenea, de acord cu decizia mamei lui, în ciuda obiecțiilor soției lui, informează Yahoo. ”Majestatea Sa a înțeles că Wiliams și Kate sunt viitorul. Ea și-a petrecut ultimii 65 de ani asigurându-se că Casa de Windsor va supraviețui și a văzut că Wiliams și Kate au energia necesară și anvergura de star pentru a duce mai departe această istorie în lumea modernă”, spun surse din anturajul reginei Elisabeta.

Charles susține că a văzut foarte bine cât de importantă este opinia publică după moartea tragică a prințesei Diana și a decis să respecte dorința poporului. Potrivit Ok! Magazine, el vrea să facă tot ce e mai bine în interesul țării lui și va abdica de la tron în momentul în care regina își va ceda coroana.

Ceremonia de predare a coroanei va avea loc cât mai curând posibil și va fi una grandioasă, potrivit surselor din cadrul Palatului Regal. Costurile acestei ceromonii sunt estimate la peste 100 milioane de lire sterline.  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.