Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Nereguli în Centrul Vechi

Nereguli în Centrul Vechi

DISTRIBUIȚI

147225 – 21082017 –  Politia Locala a Municipiului Bucuresti a suspendat activitatea a 15 restaurante si cluburi din Centrul Vechi al Capitalei, la sfarsitul saptamanii trecute, anunta institutia. Agentii economici au fost amendati iar activitatea acestora a fost suspendata din cauza faptului ca au fost gasiti fara autorizatie de functionare, fiindca si-au extins terasele pe domeniul public fara a avea vreo aprobare sau pentru ca au depasit nivelul de zgomot admis in zona, potrivit sursei citate.

In urma actiunii din acest weekend, au fost controlati, in total, 67 de agenti ecomonici iar 21 de persoane au fost legitimate in vederea identificarii. S-au aplicat 57 de sanctiuni contraventionale, cuantumul amenzilor depasind 208.000 lei.

„Valoarea sanctiunilor pentru agentii comerciali depistati ca au incalcat prevederile O.U.G. 195/2005 privind protectia mediului, a fost de peste 120.000 de lei. Pe langa societatile carora li s-a suspendat activitatea, alti 25 de agenti economici au fost gasiti de catre inspectorii Directiei Control cu diferite nereguli. iar reprezentatii acestora au fost chemati la sediul D.G.P.L.C.M.B. pentru verificari suplimentare”, se arata intr-un comunicat de presa emis de PLMB. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.