Acasă Politic Nicușor Dan, la DNA

Nicușor Dan, la DNA

DISTRIBUIȚI

147249 – 22082017 – Fostul lider al USR Nicuşor Dan a dat o declaraţie, marţi, la DNA, în legătură cu plângerea penală depusă de USR la începutul lunii, în care o acuză pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, de abuz în serviciu, informează News.ro.

”Am dat o declaraţie prin care am confirmat cele spuse în plângerea penală pe care am depus-o, adică faptul că proiecte pe care consilierii USR le-au depus încă din toamna lui 2016 nu fuseseră depuse pe ordinea de zi de către primarul Firea, deşi era atribuţia sa legală, termenul legal fiind de 30 de zile”, a declarat Nicuşor Dan, la ieşirea de la DNA.

La începutul lunii august, România Curată a relatat că Roxana Wring şi Ana Maria Ciceală, consilieri generali din partea USR, au formulat o plângere penală împotriva Gabrielei Firea, pe care au depus-o la DNA. USR o acuză pe Firea de abuz în serviciu întrucât a refuzat sistematic să pună proiectele Uniunii pe ordinea de zi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

”Proiectele propuse de alte partide precum PSD sau ALDE sunt introduse prioritar şi cu celeritate pe ordinea de zi a şedinţelor CGMB, chiar şi în şedinţe extraordinare fără a se justifica urgenţa dezbaterii respectivelor proiecte”, arată consilierii USR în plângerea penală depusă la DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.