Acasă Anchete Interne Şapte medalii pentru pompierul Cosmin Ilie

Şapte medalii pentru pompierul Cosmin Ilie

DISTRIBUIȚI
Foto: Adevărul

147239 – 22082017 – Căpitanul Cosmin Ilie, comandantul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, este noul campion mondial pentru probele de alergare, pe 400 de metri şi de 800 de metri, la categoria de vârstă 40-44 de ani, scrie adevărul.

Cosmin Ilie s-a întors acasă cu şapte medalii de la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor (WPFG) care s-au desfăşurat în perioada 7-17 august, la Los Angeles, în Statele Unite. Două dintre medalii sunt de aur, trei de argint şi două de bronz. Ilie spune că nu i-a fost greu să ajungă la aceste performanţe pentru că se pregăteşte intens. “Am luat două medalii de aur, la 400 şi 800 de metri, probe pentru care de altfel m-am şi pregătit, la probele de săritură în lungime şi triplul salt, am luat medalie de bronz şi argint. La proba de de 100 de metri am obţinut medalie de bronz, iar la ştafetele de 4×100 de metri şi 4×400 de metri, am luat medalie de argint. În ultimele trei luni, am făcut o pregătire specifică probelor la care am participat, însă eu mă pregătesc zilnic, cam două ore pe zi, chiar şi sâmbăta. Sunt diferite tipuri de antrenament, la care particip, pentru fiecare probă în parte”, afirmă şeful pompierilor din Caransebeş. Acesta spune că nivelul competiţiei, la care au luat parte reprezentanţii a 60 de ţări, a fost unul acceptabil.

Foto: Adevărul

“A fost diferenţă mare între primele locuri şi restul participanţilor, însă cei care au urcat pe podium au fost oameni foarte bine pregătiţi. De exemplu, la proba de 400 de metri, însă la o categorie de vârstă mai mică, 30-35 de ani, s-a scos 48 de secunde, ori cu timpul asta cred că se poate ajunge campion naţional în România, în atletismul profesionist”, spune Ilie. Pompierul cărăşean a fost impresionat de organizarea de la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor, din Los Angeles.

“Totuşi sunt americani, au avut, logistic vorbind, absolut tot ce a fost necesar.  A fost totul perfect, de la cronometrare, arbitri, până la stadion şi condiţii de cazare. Am avut cu toţii legitimaţii şi oriunde doream să cerem suport eram sprijiniţi, fără probleme”, a declarat pompierul. Cosmin Ilie face parte de 19 ani din trupele de pompieri ale MAI, iar din 2010 conduce Detaşamentul de Pompieri din Caransebeş, fiind unul dintre cei mai experimentaţi pompieri din Banat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.