Acasă Externe Agenda Europeana Corina Creţu, vizită oficială în România

Corina Creţu, vizită oficială în România

DISTRIBUIȚI

 147494 – 06092017 – Comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, se va afla în vizită oficială în România, în perioada 7-8 septembrie 2017.

Corina Creţu va avea discuții cu Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului României, și cu Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților.

Totodată, înaltul oficial european se va întâlni cu  Mihai Tudose, prim-ministrul României,  Sevil Shhaideh, viceprim-ministru,  Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor,  Rovana Plumb, ministrul delegat pentru fonduri europene, și cu  Victor Negrescu, ministrul delegat pentru afaceri europene.

În data de 7 septembrie, împreună cu  Karl-Heinz Lambertz președintele Comitetului European al Regiunilor, comisarul pentru politică regională Corina Creţu va avea un dialog cu cetățenii pe tema viitorului Europei și a scenariilor pentru o Uniune Europeană cu 27 de state membre.

În timpul vizitei, comisarul european se va întâlni cu  Gabriela Firea, primarul general al Municipiului București, și va vizita Arcul de Triumf, reabilitat în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.