Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Încă o demisie la Spitalul Colentina

Încă o demisie la Spitalul Colentina

DISTRIBUIȚI
foto: evz.ro

 

foto: evz.ro

147490 – 06092017 – Silvi Ifrim, managerul Spitalului Colentina, și-a anunțat demisia de la conducerea unității medicale aflate în subordinea Primăriei București. Acesta era în funcție de la începutul anului când a fost numită de primarul general Gabriela Firea, anunţă b1.ro.  Gestul acesteia a venit exact după o vizită efectuată de primarul general la spital. Gabriela Firea a anunțat că a acceptat demisia acesteia.

Această demisie vine în contextul scandalului uriaș de la spital, unde luni medicii neurochirurgi Ionuț Gobej și Dorin Bica și-au înaintat demisia de la spital unde lucrau pe secția de neurochirugie, pe care tot ei au și înființat-o. Cei doi s-au plâns de lipsa sprijinul pentru a putea garanta siguranța pacienților.

„Am ajuns în situaţia de a refuza peste 60 de pacienţi cu tumori cerebrale complexe în condiţiile în care în anul 2017 era prevăzut să operăm peste 600. Aceşti pacienţi au fost refuzaţi din cauza lipsei şi a pierderii de personal, programului operator restricţionat şi a lipsei de consumabile şi medicamente. Standardul de calitate oferit pacienţilor ce au fost operaţi a avut de suferit. La aceste probleme se adaugă hărţuirea permanentă a personalului medical din secţiile de neurochirugie şi ATI”, a scris Ionuț Gobej în demisia sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.