Acasă Politic Oana Florea, replică pentru PNL

Oana Florea, replică pentru PNL

DISTRIBUIȚI

 147520 – 07092017 – Din păcate, niciun membru al PNL nu a făcut propuneri în termenul asumat și nici nu a cerut detalii cu privire la situația Raportului. Mai mult, în timpul ședinței, reprezentanții acestui partid au afirmat, fără echivoc, că nici nu aveau intenția să vină cu propuneri: ‘Vă deranjează că nu am fost la etajul 5 (locația Comisiei) sau nu am venit astăzi cu treaba asta? Ei bine, NU AM VRUT SĂ VENIM, pentru că nu stabilește cineva cum să facem! Hai să fim serioși!’ (extras din stenograma ședinței).Deși, am reamintit, de repetate ori, pe parcursul ședinței că se poate veni cu concluzii divergente, reprezentanții PNL au refuzat această posibilitate și au ales să părăsească lucrările înainte de votul final, precizează, într-un comunicat de presă, deputatul Oana Florea, președinta Comisiei parlamentare speciale care a anchetat alegerile prezidențiale din 2009.

Deputata încearcă astfel să clarifice ”incidentul provocat miercuri de parlamentarii PNL” care au părăsit sala de ședință la adoptarea Raportului parțial al comisiei.

Oana Florea îi acuză pe liberali că puteau formula propuneri diverente, chiar dacă ar fi fost respinse la vot, sau să se intereseze de stadiul și conținutul Raportului și să vină cu sugestii pe parcurs.

”Considerăm că o abordare serioasă a muncii parlamentare impune asumarea regulilor de vot și nicidecum condiționarea rămânerii la dezbateri în funcție de poziționarea în majoritate sau minoritate” – spune deputata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.