Acasă Centru Brasov Percheziţii în Braşov

Percheziţii în Braşov

DISTRIBUIȚI

 147878 – 28092017 – Astăzi, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice și ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, cu sprijinul Europol, au efectuat 4 percheziții în Brașov, la persoane bănuite că ar fi pus la dispoziția publicului, contra cost și fără a avea acest drept, programe de televiziune cu acces condiționat. Ulterior, sumele ilicit obținute ar fi fost supuse procesului de spălare a banilor.

Activitățile s-au desfăşurat la sediul unor societăţi comerciale şi la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de punere la dispoziția publicului a operelor purtătoare de drepturi conexe, retransmiterea prin cablu a operelor purtătoare de drepturi conexe, racordarea fără drept la servicii de programe cu acces condiționat și spălarea banilor.

Anchetatorii susțin că din 2014, cei în cauză ar fi pus la dispoziția publicului, prin intermediul unui site online, fără acordul titularilor, programe de televiziune cu acces condiționat.

În schimbul acestui serviciu, ar fi fost încasați peste 1.500.000 de lei din plata abonamentelor care oferă acces la aceste programe, sume de bani care constituie produsul infracțiunii de spălare a banilor.

Două personae vor fi audiate la Parchetul General. La acțiune au participat  și polițiști ai Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – I.G.P.R. și ai Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.