Acasă Politic Politică cu pumnul

Politică cu pumnul

DISTRIBUIȚI
Foto: Adevărul
Foto: Adevărul

 147618 – 14092017 –  Senatorul USR Mihai Goţiu, vicepreședinte al Senatului României, a fost agresat fizic de sociologul Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, în timpul unei pauze publicitare de la B1 TV. Goţiu a declarat ulterior că va depune plângere la Poliţie, după ce a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele.

Nadia Ciurlin, moderatoarea emisiunii, a anunţat incidentul după revenirea în direct şi emisiunea a continuat fără prezenţa celor doi. „Din păcate pe pauza publicitară s-a întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goţiu. Ne pare foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a anunţat realizatoarea TV.

Mihai Goțiu a fost în această dimineață la Institutul Național de Medicină Legală ‘Mina Minovici’ să depună documentele care atestă agresarea sa de Mirel Palada. „Am îndeplinit niște proceduri, după ce azi noapte am fost la Spitalul „Sf. Ioan” și mi-au făcut analize și constatări, azi am venit cu documentele la IML. Acum va urma depunerea plângerii penale, să văd care e secția de poliție competentă. Probabil săptămâna viitoare o să am și certificat medico-legal, voi merge mai departe pentru că consider că justiția trebuie să-și urmeze cursul, oamenii trebuie să capete încredere în justiție”, a spus senatorul USR. El a adăugat că, în funcție de programul de astăzi de la Parlament, va merge „azi sau mâine” să depună plângerea. „Analizele constată că a avut loc agresiunea, leziuni la buză și picior. Nu e ceva grav, dar fac dovada agresiunii”, a mai spus Goțiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.