Acasă Anchete Interne Trofeu mondial pentru ISU Mures

Trofeu mondial pentru ISU Mures

DISTRIBUIȚI

 – 147442 – 04092017 – Echipajul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș a câștigat trofeul la proba de Descarcerare Rapid, categoria Dezvoltare, a Competiției Mondiale de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat (World Rescue Challenge) care s-a desfășurat la Târgu-Mureș, în perioada 30 august – 3 septembrie.

Echipa ISU Mureș, considerată ca având cea mai rapidă dezvoltare de la un an la altul, pe categoria Descarcerare Rapid, a fost formată din plutonier adjutant Sergiu Cotea, comandantul de echipaj pe lotul de descarcerare și trei servanți de descarcerare, plt. adj. șef Ioan Sima, plt. maj. Claudiu Miheșan și plt. maj. Vlad Toma. Paramedicii echipei sunt plt. maj. Eugen Anca și plt. maj. Adrian Săcărea.

La World Rescue Challenge de la Târgu Mureș au participat echipe din Australia, Africa de sud, Brazilia, Canada, Cehia, Columbia, Elveția, Franța, Irlanda, Luxemburg, Marea Britanie, Noua Zeelandă, Portugalia, România, Spania și Statele Unite ale Americii.

Din partea României, la această competiție au participat echipaje reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din județele Alba, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Iași, Mureș, Maramureș și Vâlcea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.