Acasă Externe Atac terorist la un concert în Las Vegas

Atac terorist la un concert în Las Vegas

DISTRIBUIȚI
Foto: http://www.scmp.com/

147921 – 02102017 –Poliţia din Las Vegas intervine după ce a primit sesizări referitoare la împuşcături lângă Hotelul Mandalay Bay, unde cel puţin o persoană ar fi tras focuri de armă. În urma incidentului două persoane au murit şi cel puţin 24 au fost rănite. Poliţia l-a anihilat pe trăgător.

Poliţia din Las Vegas a transmis luni că un atacator înarmat s-ar afla liber în celebra zonă cu cazinouri a oraşului şi a cerut locuitorilor să fie precauţi. Conform unei postări pe Twitter a departamentului de poliţie, persoana înarmată s-ar afla în apropierea cazinoului Mandalay Bay.   „Cerem tuturor să evite zona”, se mai menţionează în postare.   Potrivit Reuters, un utilizator de Twitter a scris că hotelul în care se află cazinoul a fost închis, în timp ce un alt utilizator, citând poliţia, a spus că doi atacatori s-ar afla la etajului al 32-lea al hotelului şi ar fi tras asupra unui bodyguard şi asupra poliţiei.

Foto: http://www.scmp.com/

Înregistrările video apărute pe reţelele de socializare arată sute de oameni fugind de la locul incidentului, pe fundalul zgomotelor produse de o armă autromată.    În prezent, la faţa locului, se află poliţişti înarmaţi. Au fost înregistrate mai multe victime, iar oamenii sunt avertizaţi să evite zona.   Un purtător de cuvânt al unui spital a indicat că au sosit mai multe peroane împuşcate. Conform publicaţiei Las Vegas Sun, s-a tras asupra mai multor persoane, printre care şi un poliţist, în timpul unui concert de muzică country care se desfăşura în aer liber în zonă. Nu se ştie încă dacă este vorba de unul sau de mai mulţi atacatori. Din înregistrări video postate pe reţele de socializare se vede cum sute de oameni fug de la locul incidentului, scrie BBC News, citat de adevarul.

Poliţia a sfătuit populaţia să evite zona. Un purtător de cuvânt al unui spital a declarat pentru CNN că mai multe persoane au fost internate cu răni cauzate de gloanţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.