Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti CGMB – USR 1 – 0

CGMB – USR 1 – 0

DISTRIBUIȚI

 148234 – 19102017 – Tribunalul Bucuresti, Sectia a II a, Contencios Administrativ si Fiscal, a respins in sedinta publica din 17 octombrie, actiunea formulata de consilierii generali USR impotriva Municipiului Bucuresti, Consiliul General al Municipiului Bucuresti si SC Ciclop SA, prin care s-a solicitat suspendarea hotararilor de consiliului general al Municipiului Bucuresti, de infiintare a celor 22 de companii municipale.

Conform informatiilor de pe site-ul Ministerului Justitiei prin Sentinta civila nr. 4624/21.07.2017, Tribunalul București ”respinge excepţiile. Respinge cererea ca neîntemeiată. Cu recurs în 5 zile de la comunicare”. Dosarul se afla in acest moment pe rolul Curtii de Apel Bucuresti unde nu s-a stabilit inca urmatorul termen de judecată.

USR a depus la Tribunalul Bucuresti cererea de suspendare a hotararilor CGMB de infiintare a societatilor comerciale, sustinand ca pentru adoptarea acestora ar fi fost nevoie  de votul a doua treimi din numarul consilierilor generali, si nu de majoritate simpla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.