Acasă Uncategorized Evenimente organizate de ziua Regelui Mihai

Evenimente organizate de ziua Regelui Mihai

DISTRIBUIȚI

 148259 – 23102017 –   Familia Regală sărbătoreşte ziua de naștere a Regelui Mihai, care împlineşte, miercuri, 96 de ani, prin două evenimente.

„În numele Majestății Sale Regelui Mihai I, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, va decora, în Sala Tronului a Palatului Regal din Bucureşti, miercuri, 25 octombrie 2017, la ora 17, o serie de personalități și colaboratori ai Casei Majestății Sale Regelui, din țara noastră și de peste hotare. Alături de Principesa Moștenitoare se vor afla Principele Radu şi Principesa Maria.

De asemenea, cu ocazia zilei de naştere a Majestăţii Sale Regelui, în prezența Altețelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu și Principesa Maria, Ateneul Român va găzdui, în aceeaşi seară, începând cu ora 19, cea de-a zece ediţie a concertului anual de binefacere organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României”, arată Secretariatul Regal într-un comunicat de presă. Concertul a ajuns la a zecea ediție este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru susținerea programului anual “Tinere Talente”.

La sfârșitul săptămânii trecute, Casa Regală a României a anunțat că Regele Mihai continuă să fie sub supravegherea medicilor, precizând că în preajma zile sale de naştere Principesa Maria se află în Elveţia pentru a îi fi alături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.