Acasă Sud-Est Constanta Incendiu la Dragor

Incendiu la Dragor

DISTRIBUIȚI
foto:evz.ro

 148357 – 31102017 – La bordul dragorului maritim ”Sublocotenent Alexandru Axente” s-a produs, în seara zilei de luni, 30 octombrie, un incendiu în sala motoarelor. Conform procedurilor standard, militarii cu atribuții în lupta împotriva incendiilor aflați în serviciul de gardă la bordul dragorului, precum și cei de la bordul fregatelor și navelor dragoare de mine ancorate în portul militar Constanța s-au mobilizat, în timpul cel mai scurt, pentru intervenția și stingerea incendiului. Concomitent, la solicitarea ofițerului de serviciu din portul militar Constanța, transmisă prin serviciul 112, au acționat forțe și mijloace ale ISU Dobrogea.

Echipele mixte de intervenție au lichidat incendiul după aproximativ două ore, fără a fi întregistrate victime din rândul militarilor prezenți la bordul navei. O comisie numită de comandantul unității va analiza cauzele care au dus la producerea incidentului.

Nava a participat, în luna martie a acestui an, la Exercițiul multinațional ARIADNE 17, organizat de Forțele Navale ale Greciei, fiind cea de-a doua navă militară a României care a tranzitat Canalul Corint. De asemenea, tot în luna martie 2017, nava a făcut parte din gruparea navală NATO de luptă împotriva minelor maritime și a executat misiuni specifice, în conformitate cu angajamentele Forțelor Navale Române față de partenerii din Alianță, anunță MApN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.