Acasă Politic Mesaj pentru membrii comisiilor de anchetă din Parlament

Mesaj pentru membrii comisiilor de anchetă din Parlament

DISTRIBUIȚI
foto: antena3.ro

 148195 – 18102017 –  PSD Liviu Pleșoianu a spus că este membru al comisiei de anchetă privind alegerile din 2009 și că a venit la Bruxelles să-i pună întrebări, în această calitate, procurorului șef al DNA. Presupun că Pleșoianu a fost adus la Bruxelles de europarlamentarii PSD&ALDE, iar Cătălin Ivan, Maria Grapini și Mircea Diaconu, care au vorbit la dezbaterea de marți, au girat tot acest circ.

Întreb membrii comisiei de anchetă privind alegerile din 2009: știați că Liviu Pleșoianu vine la Bruxelles? I-ați dat, prin vot, mandat să îi pună întrebări procurorului-șef al DNA? Ați înștiințat, ca orice instituție a statului de drept și care se respectă, procurorul-șef al DNA că va fi “audiat” de Liviu Pleșoianu?

Vă întreb pentru că deputatul Pleșoianu s-a folosit de calitatea de membru al comisiei de anchetă pentru a face România de râs la Bruxelles.

Vă dați seama că prin lipsa dvs de reacție girați un comportament dezonorant pentru orice politician de bună-credință?

Evenimentul la care a fost invitată șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a fost organizat de europarlamentari din grupul ALDE, din care fac parte Norica Nicolai și Mircea Diaconu, și cel al Verzilor și intitulat “Lecții de învățat din România: schimbul de bune practici între autoritățile anticorupție din România și Ucraina”.

La Bruxelles, PSD&ALDE ne-au arătat că pot preda lecția bătăii de joc și a umilirii românilor. La București, în Parlament, reprezentanții PSD și ALDE construiesc, cu fiecare comisie de anchetă pe care o propun, o justiție paralelă. Ei nu vor să existe procurori și judecători care să-i ancheteze și să îi judece. Ei vor să aibă propria lor justiție politică, o adevărată injustiție pentru popor. Vreți să fiți părtași la asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.