Acasă Social Aparare Ministrul Apărării Naționale, la prima ediție a conferinței Live Business

Ministrul Apărării Naționale, la prima ediție a conferinței Live Business

DISTRIBUIȚI

148267 – 24102017 –   Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a participat luni, 23 octombrie, la prima ediție a conferinței Live Business – ”Mari proiecte care pot dezvolta România”, organizată de platforma Economica.net la Palatul Parlamentului. Evenimentul și-a propus să pună față în față consultanți și invitați din partea Guvernului României, mediului de afaceri și mediului universitar, pentru un schimb de opinii cu privire la proiectele de investiții și efectele majore ale acestora în economia românească.

În cadrul conferinței, ministrul a trecut în revistă stadiul programelor prioritate de înzestrare și a subliniat colaborarea strânsă între reprezentanţii M.Ap.N., ai Ministerului Economiei şi cei ai industriei naţionale de apărare, prin semnarea de protocoale între Guvernul României şi marile companii de armament.

De asemenea, ministrul Fifor a adus în discuţie importanța transferului de tehnologie și de know-how către industria națională de apărare în interesul securității regionale și a exprimat speranța că se vor dezvolta noi oportunități de cooperare pentru companiile românești din domeniul apărării, anunță MApN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.