Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Ultimele pregătiri la RADET

Ultimele pregătiri la RADET

DISTRIBUIȚI

147943 – 03102017RADET a anunţat că marţi, 3 octombrie 2017, începând cu orele 22.00 va demara probele la cald la consumatorii de tip urban din capitală. Această perioadă se succede probelor la cald, deja aflate în curs la consumatorii exceptaţi – instituţii cu caracter social şi educativ (spitale, şcoli, grădiniţe, creşe, cămine de bătrâni).

Această acţiune se va derula într-un mod progresiv, ţinând seama de dimensiunile sistemului de termoficare şi a numărului de consumatori, şi se va desfăşura inclusiv în zilele de weekend, astfel încât pe măsură ce temperatura exterioară va scădea toţi consumatorii să beneficieze de agent termic pentru încălzire în condiţii normale. Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, pot solicita acest lucru în scris, prin reprezentanţii săi legali, la registratura RADET  din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro.

Dispeceratele RADET şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numărul de telefon 0319442.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.