Acasă Social Aparare Vehicule blindate pentru Armata României

Vehicule blindate pentru Armata României

DISTRIBUIȚI

  148074 – 10102017 –Premierul Mihai Tudose a participat, la 10 octombrie, la ceremonia de semnare a Memorandumului de înțelegere și Acordului de colaborare între Ministerul Economiei și Romarm, prin Uzina Mecanică București, și compania americană General Dynamics, care deține uzina producătorului elvețian de transportoare blindate Mowag.

Cele două părți se angajează să colaboreze, în concordanță cu obiectivele asumate privind înzestrarea Armatei României, în perspectiva producerii și livrării de vehicule blindate Piranha 5 către Ministerul Apărării Naționale.

Memorandumul stabilește liniile directoare preliminare ale cooperării și acțiunile viitoare care au drept scop constituirea unei societăți mixte între Uzina Mecanică București și compania General Dynamics, care să producă vehicule blindate pentru Armata României. În cadrul viitoarei societăți, Uzina Mecanică București va participa cu active constând în linii de fabricație și personal angajat, care va urma cursuri de perfecționare la sediul companiei americane. General Dynamics va participa la acest joint venture cu investiții în modernizarea capacităților de producție și integrarea producției de vehicule blindate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.