Acasă Life Campania europeană „Mic dejun cu miere”

Campania europeană „Mic dejun cu miere”

DISTRIBUIȚI

148661 – 17112017  – În data de 17 noiembrie 2017, la nivelul întregii Uniuni Europene, organizații din sectorul apicol participă la o campanie educațional – promoțională comună pentru conștientizarea tineretului asupra necesității unui stil de viață sănătos, a importanței albinei pentru mediu și agricultură și a produselor apicole pentru o alimentație sănătoasă. Această campanie, ajunsă deja la cea de-a 4-a ediție, se desfășoară în a treia vineri din luna noiembrie, fiind deja tradițională sub denumirea de „Micul dejun cu miere”.

Organizațiile apicole din România aflate în coordonarea Federației ROMAPIS,  în parteneriat cu Uniunea Națională a Cooperativelor Apicole din România iau parte la această acțiune, trimițând reprezentanți în școli pentru a le vorbi copiilor despre albine și miere. În dorința de a le face copiilor o zi cât mai dulce, aceștia vor fi invitați să deguste mierea de albină oferindu-le caserole cu miere poliflora românească, provenită direct de la apicultori precum și câte un orar cu albinuțe.

La campania din acest an vor participa aproximativ 12.500 de copii, elevi și preșcolari din 15 județe și Municipiul București.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.