Acasă Politic Claudiu Răcuci:”Statul paralel”, născocirea PSD pentru a-și masca neputințele

Claudiu Răcuci:”Statul paralel”, născocirea PSD pentru a-și masca neputințele

DISTRIBUIȚI
foto:blajinfo.ro

148733 – 22112017  – Deputatul Claudiu Răcuci afirmă că născocirea de către PSD a inamicului denumit ”statul paralel” nu este decât o altă șmecherie politică a liderilor PSD pentru a-și ascunde incompetența de la guvernare:

  „Ne-am săturat cu toții de perdelele de fum gros și toxic pe care le trag cei care sunt la guvernare și care, în loc să guverneze în mod eficient, de dimineața și până seara, caută inamici nevăzuți pentru a justifica eșecul lor la guvernare. Aceștia strigă că ”statul paralel” este vinovat pentru toate, iar ei sunt imaculați! Nu Guvernul Tudose, ci ”statul paralel” a scumpit benzina și toate produsele din coșul zilnic al românilor! Nu Guvernul Tudose, ci ”statul paralel” a bulversat tot mediul de afaceri cu măsuri fiscale din care nimeni nu mai înțelege nimic! ”Statul paralel” a tăiat peste 12 miliarde de lei de la investiții, încât toată România arată ca un mare șantier abandonat și plin de rugină! Nici PSD și nici ALDE nu i-au păcălit pe profesori, medici, polițiști, militari sau funcționari cu salarii duble, ci ”statul paralel”! Nici pentru pensiile proaste și nici pentru alocațiile de 17 euro nu-i de vină Guvernul, ci ”statul paralel”. Tot ”statul paralel” a crescut și cursul de schimb al euro, tot ”statul paralel” a crescut și ROBOR și ratele bancare ale românilor cu credite la bănci! Nici PSD și nici ALDE nu au dat pensii speciale pentru unii și nici nu i-a amăgit pe cei cu 35-40 de vechime în muncă că le va da pensii mai mari, mai juste, ci tot ”statul paralel”.  Așadar, ”statul paralel” este vinovat pentru toate relele din societatea românească, iar  Guvernul PSD-ALDE nu a făcut decât bine!

Cei care guvernează astăzi România, adică PSD și ALDE, au aproape toată puterea politică și controlează toate instituțiile importante ale statului român. Mai sunt, ce-i drept, instituțiile justiției și Președinția, pe care încă nu le controlează, dar nu au făcut un secret din faptul că planul lor e să le treacă în subordinea CEX și pe acestea. Așadar, Dragnea, Tudose, Vîlcov și toată clica de indivizi incompetenți care duc România din gard în gard, nu au minima bărbăție să își asume eșecul vădit al guvernării. Statul paralel sunt ei și nimeni altcineva! Ei sunt vinovați de toate măsurile păguboase aplicate în acest an, în an de creștere economică. Se laudă cu această evoluție economică favorabilă, fără să spună că nu au nici un merit pentru ea! Este exact ca în pozele triste cu Victor Ponta, care tăia panglici la inaugurării de tronsoane de autostrăzi, la care el nu contribuise cu nimic! Așa și Tudose și cu Dragnea care se laudă cu o creștere economică record, pe care nu au sprijinit-o, ci doar au subminat-o constant.

Mai grav este faptul că, deși ”economia duduie”, acest salt nu se vede nicăieri! Creștem cu 8%, iar investițiile publice scad cu peste 50%! Economia crește cu 8%, iar investițiile private sunt mai mici cu peste 20%. Suntem ”tigrul Europei”, dar nici un investitor străin nu mai vine în România, investițiile străine directe fiind la nivelul anilor de criză economică. Crește economia cu 8%, iar profiturile scad, veniturile fiscale la buget sunt cele mai mici, ca pondere în PIB, din ultimii douăzeci de ani! Economia duduie, iar puterea de cumpărare a angajaților și pensionarilor scade. Importăm enorm, culmea chiar mâncare, și exportăm mai puțin decât în anii precedenți, raportat la volumul economiei! Dacă tot crește așa de puternic economia României, vă rog să-mi arătați și mie măcar o minimă influență pozitivă a acestei creșteri, pentru că pentru cea mai mare parte a populației acest lucru nu se vede.

 Dacă veți întreba oamenii pe stradă cu cât o duc mai bine acum, pe creștere economică, față de perioada de criză, o să-mi dați dreptate că paradoxurile semnalate sunt pe deplin justificate! Așadar, avem o certitudine! Dragnea, Vîlcov și Tudose chiar sunt statul paralel! Stat paralel sunt ei pentru că acționează paralel cu toate nevoile societății românești, sunt paralel cu problemele mediului de afaceri, sunt paralel cu nevoia absorbției fondurilor europene și tot paralel sunt cu prioritățile acestei țări: educația, sănătatea și infrastructura. Programul lor de guvernare a fost, de la bun început, paralel cu realitățile economice și sociale ale României. Au crezut și au sperat că propaganda mincinoasă acoperă incompetența și face populația să uite de foame. Uite că s-au înșelat! Dacă vor să demonstreze că le pasă de români și de România, atunci să trimită statul paralel acasă! Să se țină de cuvânt pentru neonorarea promisiunilor electorale și să plece de la guvernare. Dacă nu o vor face, atunci moțiunea de cenzură depusă de PNL, le va da o mână de ajutor, căci tot mai mulți parlamentari PSD și ALDE vor vota această moțiune, înșelați și ei, ca întreaga populație!” a declarat deputatul Claudiu – Vasile Răcuci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.