Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Din nou haos la metrou

Din nou haos la metrou

DISTRIBUIȚI
foto:digi24.ro

148421 – 03112017 – Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, i-a demis vineri dimineață pe directorul general și directorul de exploatare de la Metrorex după un incident care a provocat haos și panică pe tronsonul Eroilor – Politehnica.

Metrorex a anunţat că la ora 5.24, pe tronsonul Eroilor – Politehnica, pe firul 1, un jgheab de scurgere a infiltraţiilor a căzut din plafon pe o şină responsabilă cu transmiterea tensiunii şi a produs un scurtcircuit.

Din acest motiv, a fost scoasă tensiunea de pe şină, trenul care tranzita zona a fost oprit, călătorii din tren fiind evacuaţi în siguranţă de către echipele Metrorex prin staţia Eroilor.  Ca urmare a scoaterii tensiunii din şină, pe tronsonul Izvor – Politehnica – Grozesti nu s-a circulat timp de două ore.

Demis din funcția de director al Metrorex, Marin Aldea spune că nu a fost informat oficial despre destituirea sa. ”Nu vreau să intru într-o polemică cu domnul ministru. Dumnealui fixează niște termene, unele sunt foarte strânse, noi încercăm. Multe probleme au fost rezolvate. Până acum nu-am fost informat că am fost demis. Echipele de intervenții de la Metrorex au ajuns imediat, am ajuns și eu acolo. A durat ceva pentru că astea sunt demersurile. Ne pare rău și ne cerem scuze pentru acest deranjament. Nu au fost mulți pasageri, pasagerii au fost evacuați în stația Eroilor. O să dispun o verificare foarte detaliată în ceea ce privește tunelul, să vedem dacă mai sunt asemenea situații, să le eliminăm”, a declarat Aldea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.