Acasă Social Administratie Laurenţiu-Teodor Mihai, numit preşedinte al CNAS

Laurenţiu-Teodor Mihai, numit preşedinte al CNAS

DISTRIBUIȚI
foto:national.ro

148766 – 23112017  – Laurențiu-Teodor Mihai a fost numit în funcția de membru al Consiliului de Administrație și de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), printr-o decizie a prim-ministrului Mihai Tudose. Decizia a fost publicată miercuri seară în Monitorul Oficial. Laurențiu-Teodor Mihai, doctor în Sănătate Publică (specializat în medicina de familie), a ocupat anterior funcția de director executiv al Asociației Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR).

Pe 1 septembrie, premierul Tudose a decis eliberarea lui Marian Burcea din funcția de membru al Consiliului de Administrație și de președinte al CNAS, cu rang de secretar de stat. Conform aceleiași decizii a șefului Executivului, Răzvan Teohari Vulcănescu, vicepreședinte al CNAS, a exercitat atribuțiile președintelui până la numirea conducătorului instituției, informează Agerpres.

Decizia premierului Tudose de eliberare a lui Marian Burcea de la conducerea CNAS a venit după ce acesta a fost reținut de procurorii Direcției Naționale Anticorupție în dosarul în care se investighează decontări ilegale ale CASMB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.