Acasă Politic Lupta pentru debarcarea lui Dragnea

Lupta pentru debarcarea lui Dragnea

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

148608 – 14112017  – „Dacă România n-ar fi fost aşa cum este, asistam la o serie de demisii” în cazul Dragnea, a declarat la RFI europarlamentarul Norica Nicolai, preşedinte al Consiliului Naţional ALDE.

Norica Nicolai nu crede că toţi membri din conducerea PSD au un dosar „făcut”, aşa cum a afirmat luni Liviu Dragnea: „Eu cred că afirmaţia domnului Dragnea cu privire la un dosar pentru fiecare membru este exagerată. Eu refuz în continuare să cred că în România se fac dosare tuturor oamenilor politici, se ţin şi se utilizează atunci când trebuie, în momente cheie pentru viaţa politică sau pentru persoanele respective”.

„Cred că trebuie să se continue ancheta, să clarificăm lucrurile şi vom vedea dacă ele stau precum a afirmat domnul Dragnea sau suntem în altă situaţie”, a mai subliniat Norica Nicolai.

Ce ar trebui să facă Liviu Dragnea? „Să urmeze actele procedurale. În plan politic, dacă România n-ar fi fost aşa cum este, asistam la o serie de demisii, dar domnul Dragnea sunt convinsă că nu va demisiona şi va trebui să se bată pentru a-şi dovedi, hai să zicem, nevinovăţia, deşi nu este normal”, consideră europarlamentarul.

Întrebată dacă refuzul lui Liviu Dragnea de a demisiona este o atitudine corectă, Norica Nicolai a răspuns: „Este corectă în raport de ceea ce se întâmplă în România. Şi pentru mine, cred că şi pentru foarte mulţi este vizibil că bătălia are altă miză decât cea de a realiza un act de justiţie. Pare o bătălie politică ce vizează dislocarea lui Liviu Dragnea din fruntea Partidului Social Democrat. Mă bazez pe bătălia crâncenă pentru legile justiţiei. Este pentru prima oară şi pentru mine a fost o surpriză absolut neplăcută, când comunitatea profesională doreşte să-şi realizeze propria lege, ceea ce este contrar oricărui standard democratic”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.