Acasă Social Preasfințitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi vizitează familia Cameliei Smicală

Preasfințitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi vizitează familia Cameliei Smicală

DISTRIBUIȚI

148553 – 10112017 – Preasfințitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord va vizita, pe 18 noiembrie 2017, familia Cameliei Smicală, mama româncă din Tampere care se află în grava situație de a avea pe cei doi copii ai săi preluați de autoritățile din Finlanda, continuând, astfel, demersurile depuse în acest caz dureros, se arată într-un comunicat de presă.

La cererea Preasfințitului Macarie, Protecția Copilului a acceptat ca ierarhul român să-i viziteze, în calitate de părinte duhovnicesc, pe cei doi copii plasați sub autoritatea instituției, Johan-Mihail și Maria-Alexandra, pentru a-i spovedi, împărtăși și alina sufletește.

Reamintim că Preasfințitul Macarie a mai făcut un demers similar pe 23 mai 2017, pe atunci răspunsul Protecției Copilului din Finlanda fiind negativ. Episcopul ortodox român al Europei de Nord s-a implicat intens și în alte cazuri de familii de români care s-au confruntat cu situații similare, cele mai cunoscute fiind cazurile familiilor Nan și Bodnariu din Norvegia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.