Acasă Politic Prim-ministrul zice că pentru români e de bine

Prim-ministrul zice că pentru români e de bine

DISTRIBUIȚI

 148572 – 13112017 – Premierul Guvernului României, Mihai Tudose, într-o postare pe pagina personală de Facebook, răspunde criticilor, susținând că ”sutele de mii de noi locuri de muncă create în acest an și una dintre cele mai mici rate ale șomajului din Uniunea Europeană, 4,14% în luna septembrie (conform ANOFM), sunt dovezi clare că măsurile din programul de guvernare sunt pro-business și contribuie la dezvoltarea României”.

Mai mult, potrivit premierului, faptul că mai multe companii, mari angajatori, au anunțat că vor prelua contribuțiile angajatului și vor majora salariile este dovada că transferul sarcinii fiscale este o oportunitate pe care antreprenorii o au pentru a-și fideliza angajații.

”Cele mai valoroase 100 de companii din România au fost evaluate la 72,5 miliarde de euro, făcând din 2017 cel mai bun an pentru business-ul local și cel mai prolific din ultimul deceniu, se arată într-un top realizat anual de Ziarul Financiar.

Aceasta este de fapt realitatea, și nu cea închipuită de unii sindicaliști, care aud voci despre prăbușirea economiei, în timp ce România înregistrează cea mai mare creștere economică din UE.

Sutele de mii de noi locuri de muncă create în acest an și una dintre cele mai mici rate ale șomajului din Uniunea Europeană, 4,14% în luna septembrie (conform ANOFM), sunt dovezi clare că măsurile din programul de guvernare sunt pro-business și contribuie la dezvoltarea României.

Sunt măsuri ce au în vedere crearea unui mediu de afaceri sănătos și care oferă facilități investitorilor, iar o economie sănătoasă nu poate fi gândită în afara acestui principiu.

Faptul că mai multe companii, mari angajatori, au anunțat că vor prelua contribuțiile angajatului și vor majora salariile este dovada că transferul sarcinii fiscale este o oportunitate pe care antreprenorii o au pentru a-și fideliza angajații.

Rămânem astfel consecvenți priorităților noastre din programul de guvernare și luăm măsuri pentru creșterea nivelului de trai al românilor”, scrie Tudose pe Facebook.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.