Acasă Social Trafic de droguri în închisoare

Trafic de droguri în închisoare

DISTRIBUIȚI
foto:adevarul.ro

148706 – 21112017  – În cursul acestei zile, procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Pitești au efectuat 6 percheziții în incinta unui centru de detenție, într- cauză ce vizează traficul de droguri de risc. În cauză există suspiciunea rezonabilă că mai multe persoane private de libertate au livrat droguri de risc către consumatori aflaţi în interiorul unui centru de detenție. La sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Pitești au fost aduse şase persoane, în vederea audierii.

La activitatea participă și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș. Acțiunea a beneficiat și de sprijinul unității de detenție.

DIICOT precizează că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.