Acasă Sud Arges Zece persoane audiate pentru defrişări ilegale  

Zece persoane audiate pentru defrişări ilegale  

DISTRIBUIȚI

 148408 – 02112017 – În această dimineaţă, poliţiştii din județul Argeș, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Călinești și Priboieni, la locuințele unor persoane bănuite de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos, delapidare și abuz în serviciu.

La data de 2 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, efectuează 11 percheziţii domiciliare, pe raza comunelor Călineşti și Priboieni, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos, delapidare și abuz în serviciu.

Din cercetări s-a stabilit că, de la începutul lunii iulie a.c. și până în prezent, persoanele în cauză ar fi tăiat și comercializat aproximativ 300 m.c. de material lemnos fără respectarea regimului silvic”, se precizează în comunicatul remis de către Poliţia Română.

De asemenea, s-a mai stabilit că, în aceeași perioadă, două dintre persoanele vizate, în calitate de funcționari publici, ar fi facilitat activitățile de tăiere și sustragere a materialului lemnos.

Prejudiciul stabilit în cauză este de aproximativ 60.000 de lei. Astfel, zece persoane au fost fi conduse la sediul Poliției Orașului Topoloveni pentru audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.