Acasă Uncategorized Are balta pește

Are balta pește

DISTRIBUIȚI

Două milioane de lei costă doar partea tehnică –149199 – 22122017 –

HIT Revelion 2018 este evenimentul pe care Primăria Capitalei îl va organiza în Piața ”George Enescu“ în noaptea dintre ani. Circa două milioane de lei costă partea tehnică a organizării evenimentului care va fi transmis live de TVR. În această sumă nu intră și onorariile pentru cântăreți. Bugetul total s-ar putea apropia de suma de un milion de euro, susțin unele surse. Noutatea de anul acesta este că prima intenție a primăriței a fost să organizeze Revelionul în Piața Victoriei. Sfătuită de colegii de partid și de consilieri, evenimentul a fost mutat în Piața ”George Enescu”, amintește Cotidianul.ro

Procedurile de achiziție simplificată au fost începute la 23 noiembrie 2017 de ARCUB (Centrul Cultural al Municipiului București). Potrivit documentului, Revelionul 2017-2018 ar fi trebuit să aibă loc în Piața Victoriei, locul pe care Gabriela Firea voia să-l transforme în piață de Crăciun. Pentru două milioane de lei, firma selectată de ARCUB are de ”amenajat locația cu elemente de scenotehnică, reprezentând, dar fără a se limita la scenă, sonorizare, video, lumini, containere, generatoare curent, structuri Layher și garduri de forță”. Termenul-limită pentru depunerea ofertelor a fost data de 4 decembrie 2017.

 Prin grupul de firme ASC 360 se organizează toate petrecerile în aer liber din Capitală

Pe data de 11 decembrie a apărut un nou anunț de achiziții pentru organizarea HIT Revelion 2018. Suma oferită de Primăria Capitalei prin ARCUB este aceeași, la fel, și descrierea sau alți termeni ai contractului. Deși criteriile de adjudecare arată că va fi selectată oferta cea mai avantajoasă, câștigătoare a fost firma ASC 360, care lucrează cu mai mulți clienți și firme mai mici abonate la contracte cu statul, printre care se numără și cea a lui Sebastian Ghiță.

De altfel, prin grupul de firme ASC 360 se organizează toate petrecerile în aer liber din Capitală. ARCUB nu a anunțat încă trupele și artiștii care vor cânta în seara de Revelion, dar intrarea va fi liberă, ca și în ceilalți ani.

Costuri totale

Potrivit declarațiilor primăriței de anul trecut, costurile de organizare a HIT Revelion 2018 sunt aproximativ aceleași. În plus, onorariile artiștilor care au evoluat pe scenă au fost de circa 200.000 euro. Gabriela Firea se lăuda însă că Revelionul organizat de ea a fost mai ieftin decât cel organizat de Sorin Oprescu.

”Suma totală alocată artiștilor care vor evolua pe scenă la Revelion este în jur de 200.000 euro. Nu este o sumă nici mică, nici mare, dar acestea sunt sumele pe care le percep în mod oficial și normal artiștii și bineînțeles că nimeni nu vine să cânte gratis, pentru că ei au solicitări din toată țara și de la multe alte primării sau de la restaurante și nu ar fi putut renunța la un alt contract pentru a veni la un Revelion organizat de noi. În jur de 500.000 euro – scenotehnica, sonorizarea, iluminatul, artificiile, toaletele ecologice, ambulanțele care le completează pe cele de la Serviciul de Ambulanță București – Ilfov. Este mai puțin decât acum doi ani”, declara anul trecut, după ”Selfie Revelion“, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. – sursa: Cotidianul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.