Acasă Politic Băsescu zice că Puterea nu îndrăznește să îl suspende pe Iohannis

Băsescu zice că Puterea nu îndrăznește să îl suspende pe Iohannis

DISTRIBUIȚI

 149013 – 12122017 – Senatorul Traian Băsescu a atenționat luni seara că un preşedinte nu trebuie să se pună în fruntea protestelor, iar încercarea Opoziţiei de a politiza protestele îi afectează pe manifestanţi. ”Cei care sunt în stradă au ca şi mine o profundă neîncredere în PSD. Nu e rolul unui preşedinte să se pună în fruntea protestelor. Nu are ce să caute acolo. Încercarea disperată a PNL şi USR să politizeze protestele nu e bună. Afectează protestatarii care vin de bunăvoie şi dă apă la moară PSD şi ALDE. E nescuzabilă mişcarea când nu e condusă politic. Eu nu merg în stradă. Cât de jos să coboare un om politic ca să meargă în piaţă?”, a spus Băsescu, la România TV.

Totodată, fostul președinte al României a susţinut că preşedintelui Klaus Iohannis nu ar trebui să îi fie teamă de o posibilă suspendare. ”Nu cred că îi este teamă de suspendare lui Iohannis acum, cum nu mi-a fost mie în 2007 şi nici în 2012. Dar nu cred că Iohannis are motive să se teamă de suspendare, PSD-ALDE nici măcar nu vor îndrăzni să iniţieze procedura de suspsendare, pentru că n-au nicio şansă”.

De asemenea, Băsescu i-a ironizat pe fostul premier, Dacian Cioloş, şi pe liderul PNL Ludovic Orban, după ce au fost prezenţi, duminică, la o conferinţă susţinută de unele organizaţii civice. Întrebat de ce nu s-a alăturat acestui eveniment, Băsescu a răspuns că: ”Nici nu am fost chemaţi. Nu mă duceam lângă Cioloş şi Sică Mandolină, dar îi trimiteam pe Eugen Tomac sau Vali Steriu. Ei ar vrea ca PMP să nu existe, îi încurcă pe toţi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.