Acasă Politic Comisarul Corina Crețu, de vorbă cu cetățenii la ASE

Comisarul Corina Crețu, de vorbă cu cetățenii la ASE

DISTRIBUIȚI

149109 – 18122017 – Luni și marți, 18 și 19 decembrie, comisarul european pentru Politică regională Corina Crețu va efectua o vizită oficială în România.

Înaltul oficial european se va întâlni cu Mihai Tudose, prim-ministrul Guvernului României, Carmen Daniela Dan, ministrul Afacerilor Interne, Felix Stroe, ministrul Transporturilor, Marius Nica, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, și Raed Arafat, secretar de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne

În timpul vizitei, comisarul Corina Crețu va vizita proiecte și va lua parte la ceremonia de semnare a unei serii de contracte cu finanțare europeană. De asemenea, comisarul Crețu va participa la Gala Fondurilor Structurale 2017 și la ceremonia de premiere a concursului pentru elevi ”Lider European” și va avea un dialog cu cetățenii la Academia de Studii Economice din București.

”Numeroase eforturi au fost făcute pentru implementarea programelor finanțate prin politica de coeziune din România, iar progresele înregistrate sunt clare. Acestea trebuie însă continuate. Așa cum am spus adeseori, investițiile eficiente, ale căror beneficii pentru cetățeni sunt vizibile rapid, reprezintă principalul argument pentru menținerea politicii de coeziune printre politicile europene importante și în perioada post-2020”, a declarat comisarul înaintea vizitei sale.

Luni, 18 decembrie a.c., Corina Crețu participă, la sediul IGSU, la lansarea proiectului “Multi risc – modul I”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.