Acasă Cultura/Media Concert în memoria Regelui Mihai I al României

Concert în memoria Regelui Mihai I al României

DISTRIBUIȚI

  149051 – 13122017 – Orchestra Națională Radio și Corul Academic Radio onorează memoria Majestății Sale, Regele Mihai I al României, vineri, 15 decembrie 2017, de la ora 19.00, la Sala Radio.

Orchestra și corul vor interpreta lucrarea Un Recviem German, op. 45, de Johannes Brahms. La pupitrul dirijoral se va afla dirijorul Cristian Mandeal, iar soliștii invitați ai serii vor fi soprana Cristina Grigoraș și baritonul Balla Sándor. Corul Academic Radio este pregătit de Ciprian Țuțu. Cu sute de concerte dirijate în peste 35 de țări de pe 4 continente, Cristian Mandeal și-a cucerit o excelentă reputație națională și internațională, atât datorită performanțelor sale muzicale, cât și implicării sale recente în evoluția Orchestrei Române de Tineret.

Solistă a Operei Naționale din Iași, soprana Cristina Grigoraș a fost premiată la concursuri naționale și internaționale de canto și abordează atât roluri de operă, cât și din repertoriul vocal – simfonic.

În prezent solist al Operei Maghiare din Cluj-Napoca, baritonul Balla Sándor a colaborat cu operele și filarmonicile din România, dar a evoluat și pe scene prestigioase din Europa sau Statele Unite.

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical din ţară şi în streaming live pe Internet, pe www.radioromaniacultural.ro și www.romania-muzical.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.