Acasă Uncategorized Murgeanu dă cu subsemnatul în dosarul TelDrum

Murgeanu dă cu subsemnatul în dosarul TelDrum

DISTRIBUIȚI

148982 – 08122017

Fostul primar general interimar al Capitalei, secretar de Stat și consilier prezedențial Razvan Murgeanu s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori în dosarul TelDrum. El a precizat inainte de audierer că este ”in acest moment un martor si nu stiu mai mult de atat”.

Răzvan Murgeanu a spus, despre intrevederea pe care a avut-o in urma cu sase ani cu Liviu Dragnea, ca ”a fost o intalnire informala, era cumva nelamurit de ce se intampla”.

O informatie importanta in jurul lucrarilor Tel Drum – Euro Construct, care fac acum obiectul investigatiilor DNA, este legata de o intalnire din anul 2011 dintre doi oameni-cheie: presedintele CJ Telelorman de atunci, Liviu Dragnea, si secretarul de Stat din Ministerul Dezvoltării, Razvan Murgeanu, arăta un material HotNews.ro de luna trecuta.

Potrivit Digi 24, in 2011 Murgeanu spunea ca a fost sunat de Liviu Dragnea pentru a se interesa de rezultatul auditului Comisiei Europene.

”Eram la un gratar, la un prieten din Bolintin, cand m-a sunat si mi-a spus ca este in zona si mi-a propus sa ne intalnim (…). El mi-a cerut sa ne vedem in calitatea mea referitoare la fondurile europene, nu ca si cunostinta. Am avut o discutie destul de protocolara (…) M-a intrebat ce scrie in raportul Comisiei Europene. (…) A confirmat ca a fost un audit la Consiliul Judetean Teleorman si eu i-am spus ca nu este un raport favorabil. Nu am vorbit mai mult de cinci minute”, spunea Murgeanu, in 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.