Acasă Centru Alba Peste 70 de proiecte Smart City implementate în Alba Iulia

Peste 70 de proiecte Smart City implementate în Alba Iulia

DISTRIBUIȚI
foto:cafemedia.ro

148924 – 06122017 – La 2 decembrie a avut loc la Primăria Alba Iulia o ședință de lucru pe tema smart city, unde s-a discutat despre viziune, strategie și au fost trecute în revistă proiectele concrete.

”Este mult mai bine decât speram anul trecut. Așa cum am promis atunci, astăzi facem un bilanț Smart City Alba Iulia. S-a muncit mult și rezultatele deja se observă. Mulțumesc tuturor companiilor care s-au implicat pentru a marca 100 de ani de la Marea Unire în mod concret cu proiecte care să definească România pentru următorii 100 de ani”, a declarat Marius Bostan, fost ministru al Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională.

Peste 70 de proiecte smart pe verticale precum iluminat, mobilitate, siguranță publică, utilități, educație, turism, participarea cetățenilor și altele articulează drumul spre orașul inteligent Alba Iulia.

Niculaie Moldovan, City Manager Alba Iulia: “La 100 de ani de la Marea Unire o să avem cel puțin 100 de soluții smart în oraș. E felul nostru de a sărbători prin realizări efective în slujba oamenilor și a viitorului lor mai bun”.

Au fost discutate noi idei de dezvoltare ale proiectului în beneficiul cetățenilor legatura cu români implicați în tehnologie în SUA, modalități de promovare inteligența a turismului, open data, migrarea în cloud, noi soluții implementate în alte orașe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.