Acasă Politic Premierul Mihai Tudose: ”Regele Mihai, un model de moralitate și demnitate pentru...

Premierul Mihai Tudose: ”Regele Mihai, un model de moralitate și demnitate pentru români, o personalitate care a marcat puternic istoria României”

DISTRIBUIȚI

148920 – 05122017 – Premierul Mihai Tudose a afirmat marți că „poporul român se desparte îndurerat de Regele Mihai, un model de moralitate și demnitate pentru români, o personalitate care a marcat puternic istoria României”.„Îi vom simți mereu lipsa, cu atât mai mult anul viitor, atunci când vom celebra Centenarul Marii Uniri de la 1918, un moment cu o semnificație deosebită pentru națiunea noastră. Amintirea Majestății Sale va rămâne mereu vie”, a scris premierul, pe contul său de Facebook.

Acesta a transmis condoleanțe Casei Regale a României și și-a încheiat postarea cu un citat din discursul susținut de Regele Mihai în Parlamentul României: „Prima noastră datorie astăzi este să ne amintim de toți cei care au murit pentru independența și libertățile noastre, în toate războaiele pe care a trebuit să le ducem și în evenimentele din Decembrie 1989, care au dărâmat dictatura comunistă. Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.