Acasă Politic Primăria Sectorului 5: Aici sunt banii Dvs

Primăria Sectorului 5: Aici sunt banii Dvs

DISTRIBUIȚI

148952 – 07122017 – Consilierul local din partea USR Cristina Coroblea atrage atenția că Primăria Sectorului 5 cheltuie banii contribuabilior aiurea, cu toate că în sector lipsurile sunt evidente.

După ce a cheltuit 30.000 de euro pentru “cursuri de comunicare” la munte, în decembrie, pentru angajații primăriei, chiar dacă există licitatii deschise din ianuarie care încă sunt în desfășurare, cu adevărat importante pentru locuitorii sectorului – una pentru documentatia privind indicatorii tehnico – economici pentru reabilitare termică (blocuri si cladiri invatamant preuniversitar) și una pentru salubrizare și deszăpezire, instituția condusă de Daniel Florea a cheltuit 394.000 lei (85.000 de euro) în zilele de 29 noiembrie, 4 și 5 decembrie.

Primăria Sectorului 5 și Centrul Cultural și de Tineret ”Ștefan Iordache” s-au luat la întrecere în a cheltui banii publici pentru fotografii dedicate centenarului Marii Uniri. Primăria a dat 47.000 de lei pentru 100 de albume cu fotografii ale unor personalități, însă Centrul ”Ștefan Iordache” a câștigat detașat întrecerea, cheltuind 95.260 lei pentru o expoziție fotografica.

Restul banilor cheltuiți de primărie în cele trei zile luate în considerație (29 noiembrie, 4 și 5 decembrie) au fost: 131. 946 lei pe stații portabile Motorola, 36.191 lei pentru produse de menaj, 13.200 lei pentru draperii și montajul acestora, 17.375 lei pentru produse IT.

Și, așa cum se întâmplă ori de câte ori se ivește ocazia, Centrul Cultural a mai dat 53.000 lei pentru un pachet de organizare de evenimente în parcuri. Parcul Sebastian este distrus în aceste zile pentru  a face loc unui patinoar, iar o scenă pentru așa-zise spectacole de Moș Crăciun a fost montată, ca de obicei, în imediata apropiere a blocurilor, spre disperarea celor care locuiesc în zonă care nu pot sta în case din cauza zgomotului infernal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.