Acasă Politic Roxana Wring: Un eventual miting PSD în Capitală ar fi un gest...

Roxana Wring: Un eventual miting PSD în Capitală ar fi un gest iresponsabil

DISTRIBUIȚI

148912 – 05122017 – PSD se comportă ca Partidul Comunist care scotea oamenii în stradă, a declarat la RFI preşedintele USR Bucureşti, Roxana Wring. Aceasta consideră că organizarea unui miting PSD în Capitală ar fi ”un gest iresponsabil”.În opinia Roxanei Wring, „ceea ce se întâmplă în Piaţa Victoriei nu este un miting. Oamenii vin acolo în mod spontan, pentru că vor să protesteze şi au acest drept. Dacă PSD-ul vrea să organizeze mitinguri, asta mă duce în urmă la perioada când oamenii erau scoşi în stradă de puterea comunistă. Am văzut şi eu în presă că erau 30 de autocare care urmau să aducă membri PSD la Bucureşti. Nu mi se pare că un partid de guvernământ trebuie să se comporte în modul ăsta”.

Întrebată ce ar însemna un eventual miting PSD în Bucureşti, consilierul general USR a răspuns: „Mi s-ar părea o mare greşeală, pentru că ne-ar dezbina. Doamna Firea vorbeşte tot timpul de unitate, de spiritul Crăciunului, dar de fapt nu face decât să ne dezbine. Un miting organizat, o contramanifestaţie este doar o invitaţie la incidente, sper că nu se va întâmpla aşa, dar dă posibilitatea producerii unor incidente violente. Este o dovadă de iresponsabilitate din partea celor care ne guvernează”.

Deocamdată, PSD a decis organizarea unui miting împotriva „statului paralel” pe 9 decembrie, la Craiova. Nu este însă exclus ca manifestaţii similare să aibă loc şi în alte oraşe din ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.