Acasă Anchete Interne Autoturism căutat de autorităţile franceze, descoperit la Borş

Autoturism căutat de autorităţile franceze, descoperit la Borş

DISTRIBUIȚI

149291 – 08012018 – Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş au depistat la controlul de frontieră un bărbat care conducea un autoturism marca Jaguar, în valoare de 35.000 de euro, căutat de autorităţile din Franţa.

În data 7 ianuarie, orele 8.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un individ de 33 de ani la volanul unui autoturism marca Jaguar, an de fabricaţie 2015, înmatriculat în Franţa. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile din Franţa. Șoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este căutat de autorităţile din Franţa şi că a cumpărat maşina de la un cetăţean francez în urmă cu câteva zile, în schimbul sumei de 16.000 euro.

Mijlocul de transport, în valoare de 35.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul sectorului până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.