Acasă Uncategorized Continuă dezbaterile regionale pe teme de educație

Continuă dezbaterile regionale pe teme de educație

DISTRIBUIȚI
foto: adevarul

149446 – 18012018 –  Ministrul Educației Naționale, Liviu Marian Pop, continuă seria dezbaterilor regionale privind proiectele și programele lansate de minister, după următorul program: Constanța (19 ianuarie), Târgu Jiu (22 ianuarie), Bacău (23 ianuarie) și Cluj-Napoca (25-26 ianuarie).

În acest context, ministrul se va întâlni cu reprezentanții inspectoratelor școlare județene, directorii unităților de învățământ preuniversitar, cadre didactice, reprezentanți ai asociațiilor de elevi, părinți și sindicate. Subiectele supuse dezbaterilor vizează propunerile de planuri-cadru pentru învățământul liceal (filiera teoretică), revizuirea planurilor-cadru și a programelor școlare pentru învățământul primar și metodologiile privind acordarea gradației de merit, finanțarea/elev și de evaluare a inspectorilor școlari generali/adjuncți și a directorilor de școli. În același timp, vor fi abordate și subiecte precum regimul temelor pentru acasă sau constituirea pachetelor de resurse educaționale deschise (RED), respectiv stimularea participării cadrelor didactice la elaborarea noilor manuale școlare.

De asemenea, vineri, 26 ianuarie, ministrul va participa, alături de reprezentanții MEN și de inspectorii școlari generali din regiune, la Conferința de lansare a Olimpiadei Internaționale de Matematică 2018, competiție care se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 3 – 14 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.