Acasă Politic Corina Crețu, întâlnire cu prim-ministrul desemnat

Corina Crețu, întâlnire cu prim-ministrul desemnat

DISTRIBUIȚI
Commissioner Corina CRETU in plenary session Week 37 2017 in Strasbourg

149572 – 29012018 – Luni și marți, 29 și 30 ianuarie, comisarul european pentru politică regională Corina Creșu, va efectua o vizită oficială în România.

Înaltul oficial european se va întâlni cu Viorica Dăncilă, prim-ministrul desemnat al Guvernului României, pentru a discuta tematica fondurilor europene.

Comisarul Corina Crețu va participa la conferința ”Fondurile europene, absorbția și impulsul necesar. Cum conectăm România în anul centenar?”, alături de domnul Mugur ISĂRESCU, guvernatorul Băncii Naționale a României, evenimentul fiind organizat de CursdeGuvernare.ro, cu sprijinul Băncii Naționale.

Înaltul oficial european va primi diploma ”Meritul universitar cu medalie de aur – Virgil Madgearu” din partea Academiei de Studii Economice București.

De asemenea, comisarul pentru politică regională va fi gazda ceremoniei de decernare a premiilor concursului ”Reporter și Blogger European”, ediția 2017.

”Vin la București pentru a pune bazele unei cooperări strânse și fructuoase cu noul Guvern al României, atât în ceea ce privește folosirea la maximum a resurselor disponibile în cadrul financiar multianual 2014-2020, cât și pentru a discuta pe marginea noului cadru financiar post-2020″, a declarat comisarul pentru politica regională Corina Crețu, înaintea vizitei sale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.