Acasă Anchete Justitie Dorința de a ucide

Dorința de a ucide

DISTRIBUIȚI

 149511 – 23012018 – La 21 ianuarie 2018, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpata D.A.M. sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă de omor calificat.

Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat faptul că la data de 20 ianuarie 2018, în jurul orei 18.45, în timp ce se afla pe str. Doamna Ghica nr. 263, Sector 2, București, inculpata a urmărit-o pe victimă, o persoană de sex masculine, și a lovit-o în spate cu un cuțit, cu intenția de a o ucide, după care a părăsit zona. Inculpata a fost eliberată la termen la data de 19 octombrie 2017 după executarea unei pedepse de 7 ani și 6 luni, pentru tentativă de omor deosebit de grav. Eliberarea a avut loc ca urmare a deducerii din pedeapsă a 360 de zile, prin aplicarea art. 551 alin 1 din Legea nr. 169/2017.

Probatoriul în cauză a fost conturat și urmare a vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere stradale situate în apropierea locului comiterii faptei.

În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă a inculpatei la data de 21 ianuarie 2018, propunere admisă de Tribunalul București care a dispus măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.