Acasă Social Administratie Firmele de salubrizare din București, amendate cu 30.000 de lei

Firmele de salubrizare din București, amendate cu 30.000 de lei

DISTRIBUIȚI
foto:digi24.ro

149406 – 16012018 – Firmele de salubrizare au fost sanctionate de politistii locali pentru ca nu au respectat programul de masuri si actiuni pentru deszapezirea si combaterea poleiului in Bucuresti. Operatorii de salubrizare ar fi trebuit sa tina cont de avertizarile meteo de ninsoare si sa aplice material antiderapant din cursul noptii. In schimb, tratamentele au fost aplicate luni dimineata, motiv pentru care s-a format polei.

Luni seara și în cursul nopții, 198 de utilaje au actionat cu material antiderapant in toate cele sase sectoare ale Capitalei, astfel că marți dimineața s-a circulat destul de bine în Capitală.

In ceea ce priveste situatia RADET, Primăria Capitalei susținea că nu s-au inregistrat avarii in reteaua de termoficare, iar agentul termic este furnizat in parametri normali, numai că în Sectorul 5 a existat o avarie care nu a fost remediată decât marți dimineața.

De asemenea, RATB a actionat pentru deszapezirea refugiilor si peroanelor acolo unde a fost cazul si a aplicat solutii antiinghet pe liniile de tramvai, la macazuri si la terminale.

Primaria Bucuresti pune la dispozitia bucurestenilor care au probleme cu deszapezirea si furnizarea agentului termic numarul de telefon: TELVERDE – 0800.800.868.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.