Acasă Economie IPJ Ilfov: Din nou razie la Dragonul Roșu

IPJ Ilfov: Din nou razie la Dragonul Roșu

DISTRIBUIȚI

149322 – 10012018 – Patru dosare penale întocmite, peste 800 de articole vestimentare și aproximativ 300 de perechi de încălțaminte au fost confiscate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, în urma unor controale desfășurate în complexul comercial Dragonul Roșu din comuna Dobroești.

Acțiunea s-a desfășurat la 8 ianuarie a.c., activitățile constând în verificări pe linia prevenirii şi combaterii contrafacerii de mărfuri, evaziunii fiscale şi comerţului illicit. Așadar, în urma controalelor efectuate au fost întocmite patru dosare penale – două pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală și două pentru comercializarea produselor contrafăcute.

Totodată, au fost indisponibilizate 811 articole vestimentare în valoare de 8.000 de lei precum și aproximativ 300 de perechi de încălțăminte în valoare de 15.000 de lei, acestea fiind susceptibile de a fi contrafăcute, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. De asemenea au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 80.000 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.