Acasă Politic Klaus Iohannis: Nu există temei pentru o suspendare

Klaus Iohannis: Nu există temei pentru o suspendare

DISTRIBUIȚI
foto:facebook.com/klausiohannis

149527 – 23012018 – Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, la Palatul Cotroceni, că nu se teme de o suspendare din funcție  „Nu mi-a fost şi nu mi-e teamă de suspendare. Nu există niciun motiv pentru o suspendare. Încet, dar sigur trebuie eliminat acest lucru din discuţia publică”, a declarat Iohannis.

De asemenea, preşedintele României a răspuns şi acuzațiilor conform cărora ar fi făcut un blat cu PSD prin desemnarea Vioricăi Dăncilă drept premier, respingând categoric această ipoteză. Klaus Iohannis  a mai spus că la consultările care au avut loc la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier, i-ar fi plăcut ca „măcar unul” din partidele de opoziție să-i fi spus că a existat o discuție între formațiunile care critică actuala guvernare.

În opinia acestuia, protestele care au avut loc sâmbătă în principalele orașe ale țării sunt de admirat.

„Am urmărit cu mare atenție protestele. Acești oameni sunt de admirat. Cu toate ca vremea a fost rea, au venit sa arate politicineilor ca vor o tara stabilă, prospera, o justitie puternica si independenta. Sper sa se fi inteles acolo unde trebuie sa se intelega ca vor o guvernare stabila„, a declarat Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut aceste declaraţii după întâlnirea anuală cu şefii misiunilor diplomatice acreditaţi la Bucureşti.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.