Acasă Social Mircea Dumitru a demisionat din CNATDCU

Mircea Dumitru a demisionat din CNATDCU

DISTRIBUIȚI
foto:adevarul.ro

 149588 – 30012018 – Mircea Dumitru, rectorul Universității București și unul dintre cei care nu au semnat scrisoarea de susținere a lui Valentin Popa pentru Ministerul Educației, și-a dat demisia din Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Mircea Dumitru, care a ocupat funcția de ministru al Educației în Guvernul Cioloș, a explicat într-o postare pe Facebook adresată actualului ministru decizia de a demisiona din toate funcțiile pe care le ocupă în cadrul CNATDCU: membru în Consiliul General, președinte al Comisiei de Filosofie, membru al Comisiei de Filosofie.

Gestul rectorului vine ca un protest la scrisoarea de susținere a lui Valentin Popa, semnată de 44 de rectori, în ciuda criticilor privind numirea acestuia. Luni, la audierile din comisia parlamentară, Popa a spus că ”învăţământul nostru este foarte bun şi este păcat că umbrim aceste valori ale învăţământului românesc printr-o scoatere în evidenţă a unor elemente nu atât de importante, cum ar fi plagiatele”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.