Acasă Anchete Moldovean cu buletine false prins la Sculeni

Moldovean cu buletine false prins la Sculeni

DISTRIBUIȚI

149330 – 10012018 – Poliţiştii de frontieră de la Sculeni – Iaşi au descoperit, ascunse în parasolarul unui microbuz, două cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor române, care s-au dovedit a fi false.

La 10 ianuarie a.c., în jurul orei 2.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetățean moldovean, în vârstă de 31 de ani, conducând un microbuz cu care efectua o cursă pe relaţia Republica Moldova – Germania. Existând suspiciuni că acesta ar putea transporta documente false sau falsificate, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au fost descoperite, în parasolar, într-o folie din plastic, două cărţi de identitate cu insemnele autorităților române. Cu ocazia verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că documentele nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false.

Cu privire la cele constatate, cetățeanu moldovean a declarat că a primit documentele de identitate false de la o femeie, pe raza oraşului Ungheni (R. Moldova) şi trebuia să le predea unei persoane în Germania, urmând să primească de la aceasta suma de 20 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.