Acasă Vest Arad OLAF și-a ”deschis” birou la Sântana (Arad)

OLAF și-a ”deschis” birou la Sântana (Arad)

DISTRIBUIȚI

149455 – 18012018 – Mai multe localnice din orașul arădean Sântana sunt anchetate de Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF), fiind suspectate că au beneficiat ilegal de fonduri europene printr-un program destinat femeilor abuzate, ele declarând în fals că au fost victime ale soţilor pentru a obţine banii, informează HotNews, citate de Curierul Național.Pentru a face această anchetă, inspectorii OLAF au primit un birou în clădirea primăriei din Sântana, iar miercuri au început deja să audieze mai multe localnice.

E adevărat, OLAF a solicitat un birou pentru a audia anumite persoane. Proiectul vizat s-a desfăşurat prin intermediul unui ONG, nu prin intermediul Primăriei”, a declarat primarul oraşului, Daniel Tomuţa.

Anchetatorii au suspiciuni că acestea au primit ilegal fonduri europene prin programul  ”Start pentru o nouă viaţă în comunitate”, desfăşurat în perioada 2015-2016.

Zeci de femei, printre care angajate ale Primăriei şi rude ale acestora, ar fi declarat în fals că au fost victime ale abuzurilor soților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.