Acasă Social Pentru ilfovenii care vor să curețe copaci în Spania

Pentru ilfovenii care vor să curețe copaci în Spania

DISTRIBUIȚI

 149466 – 19012018 – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov dispune, prin intermediul EURES România, de 150 de locuri de muncă în domeniul agricol ȋn Spania – 100 de posturi pentru femei la cules și ambalat fructe și 50 de posturi pentru bărbați la cules fructe și curățat copaci, din care un șofer de autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (permis de conducere categoria D și atestat), doi șoferi de camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (permis de conducere categoria C + E și atestat) și doi tractoriști. Locurile de muncă sunt oferite de firma Fruits Queralt din regiunea Lleida, iar pentru ocuparea acestora se va organiza selecție la o dată stabilită ulterior.

Salariul oferit este de 6.25 euro brut/oră, pentru lucrul în câmp și 5.96 euro brut/oră, pentru lucrul în depozit. Contractul de muncă se va semna ȋn Spania, după înscrierea în sistemul de securitate socială și se va derula ȋn perioada aprilie – septembrie 2018, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Pentru cazare, utilități și alte cheltuieli se va reține 10% din salariu. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Familiile vor locui în camere separate. Transportul către Spania și retur va fi suportat de lucrător.

Potrivit Corinei Florentina Preda, purtător de cuvânt al AJOFM Ilfov, persoanele cu domiciliul în județul Ilfov, interesate să participe la selecție, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă București, pentru a fi ȋnregistrate ȋn baza de date pentru muncă ȋn străinătate și pentru a primi invitație de participare. Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: Copie C.I/B.I, CV ȋn limba română și adeverință medicală cu mențiunea “Clinic sănătos”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.