Acasă Externe Agenda Europeana „Perspective pentru viitorul nostru – Elaborarea cadrului financiar multianual”

„Perspective pentru viitorul nostru – Elaborarea cadrului financiar multianual”

DISTRIBUIȚI
??????????

149283 – 08012018 – Luni, 8 ianuarie, comisarul european pentru politică regională Corina Crețu participă la conferința la nivel înalt    „Perspective pentru viitorul nostru – Elaborarea cadrului financiar multianual”, organizată de comisarul pentru buget și resurse umane Günther H. Oettinger, în pregătirea dezbaterii de către colegiul comisarilor a politicii pe termen lung în ceea ce privește bugetul UE.

Evenimentul va fi găzduit de Centrul European de Strategie Politică (European Political Strategy Centre – EPSC) în zilele de 8 și 9 ianuarie, în clădirea Charlemagne, prima zi a lucrărilor fiind deschisă de președintele Jean-Claude Juncker și încheiată cu discursul susținut de comisarul Corina Crețu pe tema politicii de coeziune în noul cadru financiar. Vicepreședintele Jyrki Katainen, responsabil pentru locuri de muncă, creștere economică, investiții și competitivitate, comisarul Oettinger, reprezentanți ai altor instituții și agenții europene, precum și ai autorităților naționale vor lua parte, de asemenea, la discuțiile ce vor avea loc în cele două zile.

Conferința deschide ultima etapă a pregătirilor pentru următorul cadru financiar multianual, înaintea întâlnirii informale a liderilor europeni programată pentru luna februarie și a prezentării unei propuneri legislative de către Comisia Europeană, în luna mai 2018.

Programul conferinței este disponibil aici. Evenimentul va fi transmis în direct, online, în pagina EbS. Persoanele interesate să participe la dezbatere online o pot face folosind #EUBudget pe platforma Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.